schnauzere, kennel basta dog, , kenneltræf, schnauzeropdræt, aktiviteteter med schnauzere, schnauzer hvalpe, købe schnauzer

Kenneltræf

Kennel Basta Dog afholder en KENNELTRÆF en gang om år i august.

Vi har besluttet os for at vi starter på en ny tradition til vores kenneltræf: Fra nu af vil vi invitere hver gang vi afholder kenneltræf en gæst, som ikke er fra "Basta Dogs familie".

Vi sætter mange gode og nyttige ting på programmet, bl.a. har vi haft et foredrag med Irene Jarnved, som en af de bedste eksperter i hundeadfærd og hundetræning, forfatter til flere bøger om hunde osv.

Irene Jarnved er en fantastisk fortæller og man får sikkert mere forståelse for sin hund og nogle gode "redskaber" til at arbejde med den.

Du har også mulighed til at deltage på vores gratis trimkursus for at lære at trimme din egen schnauzer. Schnauzer skal se godt ud uanset om det drejer sig om udstilling eller hverdagen! Du kan selvfølgelig ikke nå at lære alt om trim på en dag, men du får lært de vigtige basale ting for at kunne holde din schnauzer soigneret og velplejet året rundt.

Deltagelsen i vores kenneltræf er GRATIS. Vi vil dog gerne have dig til at videregive den viden, du har fået på denne dag, til en anden schnauzerejer. En, du møder eller kender i forvejen, som trænger til hjælp. Det skal selvfølgelig også være gratis!

Så hvis du f.eks har fået din schnauzer fra udlandet og ikke har opdrætteren ved siden af for at kunne hjælpe dig, så du er meget velkommen til at skrive til mig. Vent ikke for længe, da vi har kun en plads!!!

kenneltræf, kennel bastadog, schnauzere, aktiviteter med schnauzere, bastas schnauzere, mellemschnauzer, aktiviteter med hunde

 

Jubiii, programmet til kommende Kenneltræf d.19.august 2017 er klar!

Inviteres BASTA'S schnauzere sammen deres familier!