schnauzere, nose work, kennel basta dog, schnauzeropdræt, schnauzerpromenader, aktiviteteter med schnauzere, schnauzer hvalpe

Schnauzerpromenader

Vi har også startet vores anden nye tradition med fællesSCHNAUZERPROMENADE, som vil afholdes om søndagen en gang om måneden fra nu af. Vi inviterer Basta Dog's schnauzere!

 

Vi har startet med promenaden i Hillerød, men ellers vil både mødestedet og programmet for hver promenade variere fra gang til gang.

Når vi mødes sammen til Schnauzerpromenaden, så har du mulighed til at få svar på dine spørgsmål om schnauzere, deres opdragelse og mere andet. Der kan også være tid til at udveksle viden og erfarringer med hinanden.

På turen kan det også være til gavn både for dig og andre deltagere at studere hundenes opførsel og muligvis hurtigere lægge mærke til et eller andet, som bør trænes væk. Du har også mulighed for at få hjælp til f. eks. trim osv. Vi afslutter Schnauzerpromenaden med lidt kaffe/te.

I det hele taget er det en god ide at mødes sammen! 

Deltagelsen er gratis. Yderlige spørgsmål og tilmelding kan sendes til mig, mail: elena.bastadog@gmail.com

 

 

Kommende Schnauzerepromenader:

December - 2016

Kære venner, sat venligst kryds i kalender for vores SCHNAUZERPROMENADE

d. 11.december 2016, KL.11!

Det bliver vores sidste Schnauzerpromenade i år og lige før Juledage, så den skal selvfølgelig gøres lidt ekstra sjov og med julestemning.

Det vil være: fælles tur * julelege & priser for schnauzere * julegodter til alle os * hygge!

P.S. Husk venligst at invitere jeres unge familiemedlemmer!!!

Mere info kommer!

Vi glæder os til at ses!