UDSTILLING.

17.08.2016

Int.udstilling, 17.09.2016, Ballerup

 

En dejlig dag på Int.udstilling i Ballerup i dag!


DKCH Mascars Måsella (SECH Mascars Mauri x Estellet's Donna-Doanita) blev
KBHVV-2016 (Københavnsveteranvinder), BIM Veteran, CK, excellent.

Hjertelig hilsen og tak for vores kære Måsella til hendes opdrætter Agneta Rådberg Cederstrand!
________________

P.S. Basta Dog Beautiful Galina (Trunte) har også været på udstilling i dag for den anden gang. Super fin kritik, 1.placering i Åben Klasse, very good.

Her takker vi Truntes "mor" søde Margrete og os selv, som Truntes opdrættere.
Tusind tak kære Margrete og Trunte igen for en hyggelig dag sammen på udstilling!

20.08.2016

DSPK's udstilling i K√łge, 21.08.2016

 

Efter flere års pause fra hundeudstillinger har vi i dag vist i ringen Basta Dog's schnauzere på DSPK's udstilling i Køge.


Denne gang kom vi sammen vores ældste schnauzer Mascars Måsella, Basta Dog Beautiful Galina (Trunte) og Basta Dog Dickens (Dickens). Og sikke en munter og hyggelig dag vi havde i dag!

Måsella var, lige som hun plejer at være, i strålende humør. Trunte, som aldrig har været på udstillinger før og hellere ikke var gået til ringtræning, opførte sig eksemplarisk og viste sig fra sin bedste side. Ørerne sad dog ikke i dag, som de ellers kunne, så ”Hun er en sådan meget pæn hund, men på dagen får hun Very good på grund af hendes ører...” :)

Den lille, søde Dickens... Ja, den charmetrold :) Tidligere havde vi aftalt med hans ejer Anja, at på den første for Dickens udstilling i dag, tænker vi ikke på resultatet, men vi vil sørge for at hvalpen havde det sjovt og det blev en fest for ham at være der blandt andre hunde og mennesker. Og det havde Dickens haft i så høj grad!

Han havde leget, sover, spist, blevet aktiveret af sin kære ”mor” Anja, kælet, kysset, krammet osv. Til sidst kulminerede hans fest, da han kom i ringen. Jeg skal love for at vi alle sammen i hallen havde fået sådan en god underholdning, når den charmetrold vist sin ”rigtige schnauzerhvalp temperament” :)

Og den mest muntre kritik havde selvfølgelig fået Dickens:

”3½ måned han af god størrelse og type, men han behøver meget mere ringtræning, godt længde hoved, med korrekt parallel linjer, velplaceret ører, gode øjne, skal lære at vise tænder, god hals og skuldre, god ben og fødder, tilstrækkelig krop for alder, god toplinje, korrekt haleansætning, velvinklet bag, bevæger sig godt når han vil... ”

Vores resultater:

Mascars Måsella (Mascars Mauri x Estellet's Donna-Doanita) – 
1.plac. (Veteran klasse, tæver), BIM Veteran, CK, 3.BTK, Excellent

Basta Dog Beautiful Galina (Caudatus Zeus x Febl Ekaterina) – Very good (Åben klasse)
Basta Dog Dickens (Mascars Malvin x Mascars Måsella) – SL (Baby klasse)

Masse ros og kram til vores dejlige hvalpeejere Margrete og Anja! I er fantastiske! Tusind tak for i dag!