AKTIVITETER I DSPK

Fra november 2016 har jeg sagt JA til at komme ind i Aktivitetsudvalg i Schnauzer og Pinscher Klub.

Derfor vil jeg fra nu af lave nogle aktiviteter ikke kun for Basta's schnauzere, men på klubbens vegne også for ALLE klubbens racer.

Der er mange planer for at få et mere aktivt liv for alle klubbens medlemmer, så det vil forhåbentlig blive atraktiv at være medlem i vores klub.

Vil du være med? Velkommen til!

 

 

schnauzere, riesenschnauzere, dansk schnauzer og pinscher klub, dspk, affenpinscher, dværgpinscher, tysk pinscher, fælles ture, aktiviteter i klubben, kursus,

1.01.2017

NYTÅRSTUR (DSPK), 1.januar 2017

 

Så blev vores Nytårstur overstået som en vellykket, munter og meget hyggelig tur! Det var meget heldigt, at regnvejret blev skiftet til et pænere og ret behagelige vejr, så vi kunne gøre alt det, vi ville og kunne på turen :)

I alt kom der 16 hunde: 13 schnauzere, 2 dværgschnauzere og 1 riesenschnauzer sammen deres dejlige familier!

Super!!! Så dejligt med mange glade, aktive, og søde deltagere!

På programmet stod der hundelege, tre små konkurrencer for sjov for hunde og deres ejere, og lidt hygge for alle. Det har vi også gennemført med glimrende resultater :

Vi har dog sparet lidt tid for d.3. konkurrence, som vi gemmer til en anden gang.

I første konkurrence "Løb gennem slalom med et æg i ske" har team GRÅ vundet! Tillykke til jer!
I den anden konkurrence "Indkald igennem bane med forhindringer" Cora og Louise har fået 1. præmie, Boris og Peter - 2.præmie og Odin og Henrik - d.3.præmie! Tillykke!

Tusind tak til klubbens formand Henrik Rasmussen og andre deltagere for jeres opbakning til den allerførste i dette år aktivitet i klubben. Mange tak til jer alle for jeres deltagelse, og for den gode stemning, vi alle havde på turen i hinandens selskab.

Forhåbentlig næste gang vil repræsentanter for andre klubbens racer og deres familier også være med! Det kunne være hyggeligt at få endnu mere mangfoldighed blandt deltagere.

 

Venlig hilsen,
Elena Berthelsen
Aktivitetsudvalg