Skriv en tekst her

SCHNAUZERHJÆLP!

 

Ideen med "SCHNAUZERHJÆLP!" har jeg haft længe, og den er kommet efter jeg har læst om Schnauzerhjælp-projekt i Rusland.

Vores russiske schnauzerkollegaer har kørt i mange år projektet, som er meget omfattende og strækker sig over den store del af landet.

Igennem årene har de hjulpet til rigtig mange schnauzere i alle størrelser at finde nye og blivende hjem, med kærlighed, tid og plads til dem.

Jeg har faktisk skrevet en gang en artikel om det russiske projekt "Schnauzerhjælp" til DSPK's blad med billeder af nogle stakle schnauzere, "før" de har fundet sig nye familier, og "efter" det.

Det har været meget rørende for mig at følge med i deres hårdt, anstrengende til tider, og også prisværdigt arbejde.

Her er Danmark er hunde heldigvis bedre stillet, og dog, kommer de en gang imellem i nogle situationer, hvor de søger et nyt hjem. 

Vi har fået nogle henvendelser fra schnauzerfolk, som gerne vil have en voksen schnauzer. Vi har også hjulpet nogle af dem med at finde omplacerings schnauzere, som har søgt nye hjem. Det har været dejligt for os at kunne hjælpe i denne sag!

Men somme tider trænger også nogle schnauzere, som har et godt hjem i forvejen, til hjælp! F.eks. lige nu er vi i gang med at hjælpe til to schnauzere (mellemschnauzer og dværgschnauzer) til at finde to plejefamilier til den tid, deres ejere skal på hospitaler for at blive opereret.

For nyligt har vi sendt mails til nogle hundeinternater og har tilbudt vores hjælp til de schnauzere, som ender hos dem. Hjælp med at ordne deres pels, tage nogle gode  præsentations billeder, formidle kontakter mellem de hundeinternater og folk, som gerne vil give et godt, nyt liv til de schnauzere i deres familier.

Derfor har vi besluttet os for at hjælpe de schnauzere og deres ejere bl.a også gennem vores hjemmeside, som besøges af flere hundemennesker, og hvor vi kan gøre informationen lidt mere synligt.

 

Hvilke gruppe mennesker henvender vi os til?

Det kan godt være, at du har mistet din gamle hund, og savner en, som du kan gå ture sammen og dele dagens glæde?

Det kan godt være, at du altid har ønsket dig en hund (eller har haft tidligere), men lige nu kan du ikke tillade dig at få en hund på fast basis? 

Det kan godt være, at du har besluttet dig for at få en lille hvalp og venter på den blive født? 

Det kan godt være, at du...

Det kan være flere grund til, at du ikke har en hund lige nu, men savner en kære ven ved siden af dig allerede i dag. Måske vil du hjælpe os?

NYT: Schnauzerhvalp Miley søger sig en nye familie!!!

schnauzerhjælp, 2017, miley, sort schnauzer, schnauzerhvalp, mellemschnauzer, schnauzer søger nyt hjem

 

 

11.06.2017 

DET HASTER!

Dejlig, aktiv, dygtig, sød og energisk schnauzerhvalp søger nyt hjem!

Her kommer beskrivelsen fra Mileys familie: 


"Jeg er slet ikke i tvivl om, at Miley, som han hedder her, kan blive en rigtig dejlig hund. Det er også det, der gør beslutningen ekstra svær for os. 
Vi træner ret meget med ham i dagligdagen for at få vores spilleregler under huden på ham, men selvom han er dygtig til den egentlige lydighed, så er det voldsomt svært for ham at lære husreglerne for familiehunde. Vi har simpelthen ikke mulighed for at mandsopdække ham, selvom jeg går hjemme, og det er på ingen måde fair for børnene. Hvor end vi gerne ville, så må det være børnene, der kommer først.

Miley er født i novenber 2016.
Han har EU-pas og er selvfølgelig vaccineret også mod Rabies. Han er ikke kastreret. 
Han er en meget køn hund. Han er dygtig til lineføring. Til træning også at gå på plads. Han kan sit, dæk, pote og til dels “op” (sidde på numsen). Han har lært at vente siddende på at komme ud af døren med snor på og er rigtig dygtig til indkald.
Han er glad for mennesker. Meget. Vi træner dagligt, at han skal sidde ned, når der kommer folk ind af døren. Både os og gæster. Det bliver bedre og bedre, og han er hurtig til sætte sig. Det hjælper på træningen, at han er meget glad for mad.
Han er også venlig, når han møder andre hunde og vil gerne lege. Han gør nogle gange af dem på afstand. og hvis de er på hver side af vejen i snor, skal der kræfter og overtalelse til at blive på vores side, men han er hurtigt med, når først de har passeret. 
I blæsevejr glemmer han alt, og her gælder det bare om at holde godt fast. Han jager alt. 
Han er ikke glad for at være alene, heller ikke selvom det altid er med vores anden hund, der er meget rolig. Han har svært ved, når nogen forlader huset, også når der er andre tilbage. Vi træner det virkelig meget og meget langsomt. De får begge ben eller Kong med noget i forinden. Nogle gange går det fint, og andre gange har han været på spisebordet eller spist noget. Han er ret slem til at stjæle og ødelægge alt. Er der ikke noget, bliver det karme. Det er på trods af træning og mental stimulering. 
Han har generelt svært ved at lære, at poter hører til på gulvet og ikke på spisebordet/køkkenbordet, og vi har valgt, at køkkenet er forbudt område med gitter for døren
Han er på ingen måde agressiv, og børnene kan sagtens være lige rundt om ham, når han spiser - det gør han fra jorden enten ude eller gemt inde. Han er relativt stille i haven og kan bremses, hvis han gør her. Det kan man ikke andre steder. Han er meget vagtsom i bilen.
Der er intet, der skræmmer ham. Han er med i Christianiacyklen med børnene og med på færgedækket til sommerhus uden at mene noget om det."

___________________________________________________

P.S. Hvis du/I kunne blive interesseret i at blive en nye familie for den kvikke, sød og energiske schnauzerdreng Miley, så send mig venligst besked.

Hilsen, Elena Berthelsen,

SCHNAUZERHJÆLP

SCHNAUZER søger NYT hjem!

schnauzerhvalpe, schnauzer, , schnauzerhjælp, mellemschnauzer, opdræt af schnauzere, kennel basta dog, købe schnauzerhvalp, standart schnauzer

23.03.2017

DET HASTER!!!

En meget fin og dejlig sort schnauzer (mellemschnauzer), 4 år gammel, tæve, søger et nyt hjem.

Hendes ejer skriver om hende:

"Vores dejlige mellemschnauzer tæve på næsten 4 år, føler sig ikke tryg i vores hjem længere 😢 Vi har en dreng på 1,5 år, og hun kan simpelthen ikke rumme ham. Vi har truffet den beslutning at hun skal have et andet hjem, hvor der er masser af tid og kærlighed til hende.

Hun er kærlig, vil helst undgå at være alene hjemme, men det er hun 8 timer om dagen nu. Hun trækker en del i snoren, især hvis hun ser katte og fugle. Vi plejer ikke at lufte hende uden snor, da hun er lidt den nervøse type, og er meget gøende overfor fremmede. 
Hun bør ikke være hos en børnefamilie, men kan sagtens omgås børn som er på besøg. 
Vi købte hende som 7 mdr, hvor hun var vant til at være sammen med to andre hunde. Det tror vi tog hårdt på hende, at skulle være alene uden andre hunde og endda være meget alene hjemme. 
Vi har forsøgt at mødes med andre hundeejere, men her virker hun meget dominerende. 
Vi gik til hundetræning med hende i starten, her var hun den der gøede, og forfærdeligt som det var så blev hun jagtet af en af de andre hunde, 2 gange. Vi stoppede derfor.

Hun er sund og rask og spiser godt...."
____________________________________________________

P.S. Hvis du kunne godt tænke dig at blive en ny ejer til den fine schnauzer, har tid, plads i dit hjem og kærlighed til hende, ved en del om hundeadfærd og klar til nogle mulige udfordringer undervejs, så skriv gerne til mig for at få telefonnummer til hendes ejer for mere information. 
Schnauzer bor sammen sin familie Aalestrup, 9620.
Opdrætteren til hende er kontaktet tidligere.

Hilsen, Elena 
SCHNAUZERHJÆLP

25.03.2017

OPDATERING OM DEBO:

Med en stor glæde vil jeg fortælle at i løbet at de første to dage havde Schnauzerhjælp fået flere henvendelser fra søde schnauzerfamilier både her i DK og fra Sverige om den søde Debo, som søgte et nyt hjem.

Så Debo er allerede flyttet hjem til sin nye familie, som har en schnauzer i forvejen.

Vi har allerede modtaget en lille hilsen fra Debos nye familie: 

"Det er den skønneste, dejligste og mest velopdraget hund, så vi er alle glade. Vi skal alle lære hinanden at kende, og det går over al forventning."

 

P.S. Fra Elena: Vi ønsker held og lykke til Debo i hendes nye hjem og takker alle medlemmer af SCHNAUZERHJÆLPEN for hjælp! Hvor er det dejligt, at vi er sammen om vores kære schnauzere!

To dværgschnauzer (hanner) søger et nyt hjem!

schnauzerhjælp, dværgschnauzere, omplacering af schnauzere, schnauzere søger et nyt hjem, schnauzere, voksne schnauzere

6.12.2016

- to herlige og meget velopdragne dværgschnauzerhanner søger en ny og kærlig familie.

Prioriteres familier, som har plads til begge to drenge, da de er meget knyttet til hinanden.

 

Ejere har givet en fin beskrivelse af deres drenge:

"Vi har to dejlige dværgschnauzere. En sort/sølv og en peber/salt på henholdsvis 3 1/2 og 2 år. Begge hanhunde.  Da vi er flyttet i lejlighed ser vi os nødsaget til at afhænde de to. De er begge meget kærlige og omgængelige og er velopdragne.

Går uden at trække i linen og går fri ved fod. Dækker på fløjte mm. Og den yngste er meget dygtig til agility.

De er begge meget venlige og meget kontaktsøgende overfor andre hunde. Den ældste har boet sammen med en kat uden problemer.

De er sunde og raske og deres vaccinationer er passet. Begge har stambog. Den yngste (peber/salt) er en meget mørk peber/salt, men har fået SL som hvalp på udstilling. Den ældste (sort/sølv) har kun en sten.

De er meget knyttet til hinanden og det bedste ville være om de kunne komme samme sted hen.

Vi bor syd for Køge, men vi vil gerne aflevere hundene hvor som helst i landet – også for at se, hvor de kommer hen."

P.S. Opdrætteren er også kommet i gang med at finde et nyt hjem til dem. Så vi håber på, at vi i et fællesskab finder en dejlig familie, som vil sætte pris på de to dejlige, søde og velopdragne dværgschnauzerdrenge.

Vh, Elena

OPDATERING OM DE TO DVÆRGSCHNAUZERDRENGE:

De er flyttet sammen til en ny og kærlig familie, som har en hel masse kærlighed til dem, plads og tid! 

Held og lykke til dem alle sammen!

En dejlig 5-måneder gammel schnauzerhvalp Sofus søger et nyt hjem!!!

omplacering af hunde, omplacering af hvalpe, schnauzere, schnauzerhjælp, schnauzerhvalpe, schnauzer søger et nyt hjem

20.11.2016

- en dejlig 5 måneder gamle schnauzerhvalp Sofus søger en nye familie! - SOFUS ER FLYTTET TILBAGE TIL OPDRÆTTEREN!

Grundet til hans omplacering er desværre sygdommen i familien.

 

Lidt om Sofus: 

"Sofus er en skøn, helt sort Mellem Schnauzer han. Han er født 11.06.2016, fulgt vaccineret og har stambog. 

Han er sund og rask, har skiftet de fleste tænder. Får tørkost. 
 
Han har fra starten været vant til at være alene hjemme (fra ca 8-15), lukket inde i vores køkken. Han har klaret dette fint og elsker, når vi kommer hjem og flokken er samlet. Han er renlig men kan naturligvis stadig have et uheld med lidt tis, hvis han er ivrig. 
Vi har gået til hvalpetræning over 9 uger, han kan lave små tricks som sit-giv pote osv. Er utrolig læreivrig og lærenem. Skal gerne udfordres og leges med, nyder det. Er både en følsom lille fyr og samtidig dejlig fræk!"
 
 

P.S. Sofus og hans familie (børnefamilie) bor i Århus. Henvendelser om Sofus kan sendes til mig: elena.bastadog@gmail.com eller send en besked her på hjemmesiden. Yderligere detaljer kan fås hos hans ejere.

Muligvis om nogle dage flytter han til os, mens vi søger efter et nyt og kærligt hjem til den skønne hvalp.

Vh, Elena

 

OPDATERING OM SOFUS:

Der er så fantastisk og meget rørende at se, at på mindre end TRE timer har vi fået henvendelser fra seks! familier, som gerne ville have Sofus som et nyt familiemedlem! Utroligt! Tusind tak til alle for jeres gode hjerter! 

Sofus opdrætter har besluttet at få Sofus tilbage. Held og lykke til den dejlig hvalp i fremtiden!

Vi søger plejefamilie:

2.11.2016

-  til dværgschnauzer Søs - PLEJEFAMILIER ER FUNDET!

Søs's ejer Kai skriver om hende:

''Søs som kunne ønske sig en familie som ville passe hende i 3-4 uger p.g. af et hospitalsophold, tidspunktet kendes ikke for nuværende, hun er godt 3 år, hun plejer at få en luftetur 3 gange om dagen, hun har aldrig været alene hjemme, hun er renlig bider ikke noget i stykke eller ødelægger noget, hun bryder sig ikke om støjende og løbende børn, men elsker voksne mennesker og trives godt med andre hunde når hun har mødt dem første gang, da der er meget jagt i hende har vi ikke kunne slippe hende løs uden der er en anden hund som hun kan følge, men som sagt kendes tidspunktet ikke, men dette her er for at have dør på klem hvis pludselig skal være.''

P.S. Søs sammen sin ejer Kai bor i Hillerød. Jeg (Elena) har kendt Kai allerede i over 6 år fra vores hundeture i Parken i Hillerød. En herlig herre, og en dejlig og meget sød lille Søs. Hun er en glad, kærlig og sjov dværgschnauzerpige. Sterileseret. Kan godt være sammen i en familie med en anden hund, men de skal kunne nå at se hinanden før, hun flytter ind i familien med hunden i forvejen.

Skriv venligst til mig, så får du flere detaljer og kontakter til Kai.

P.S. 20.11.2016 I løbet af et par dage har allerede 5 søde schnauzerejere, som har foreslået at at tage Søs i pleje hos dem.

Så vi søger ikke længere efter flere plejefamilier til Søs.

 

Vh, Elena

P.S. SCHNAUZERHJÆLP er også på Facebook!

Vi har oprettet en lukket gruppe SCHNAUZERHJÆLP på Facebook, hvor medlemmer kan skrive deres indlæg, se  efter voksne schnauzere, som søger et nyt hjem, plejefamilier til deres hunde osv.

Velkommen til!