KENNELTRÆF-2015

Nu er vores kennel BASTA DOG træf-2015 er overstået. Sikke en fantastisk, fantastisk dag havde vi med Basta's schnauzere i lørdags! Dagen fyldt med glade, spænding, fælles interesse og kærlighed for schnauzere og hunde i det hele taget, og hyggelig samvær med vores schnauzervenner!

Elleve schnauzere (7 år + 5 år + 2 x 3 år, 2 x 2 år, 5 x 6 måneder og en dværgschnauzer på 7 år) var samlet sammen til kenneltræf, som startede med en fælles tur på et meget smukt grønne område, hvor hundene kunne løbe frit. Senere rykkede vi hen til vores sommerhus, hvor vi fortsat med dagens program.

Vi har inviteret den bedste af bedste fra hundeverdenen Irene Jarnved for at holde et foredrag for hvalpeejere til vores tre kuld schnauzerhvalpe, og det gjorde hun på den glimrende, lige som Irene plejer, måde!

Fantastisk foredrag, hvor flere gamle fordomme om hunde blev knust! En hel masse begreber blev forklaret sådan, at alle kunne forstå og følge med uanset hvor stor eller lille erfaring med hunde de havde. Korrekte træningsmetoder blev diskuteret igen og igen, så alle havde fået med sig hjem nogle gode redskaber til at bruge i deres træning med hvalpene.

Irene havde også tid til at besvare individuelle spørgsmål og rådgivning! Fantastisk!!! TUSIND TAK Irene for din store hjælp til vores kenneltræf og fordi du delte din viden med os!!! Og mange tak til din søde Digte, som har været så dygtig til at vise os, hvordan metoderne fungerede!

I mine forberedelser til kenneltræf havde jeg megen spekulation omkring, hvor skulle alle schnauzere være, mens vi holdt 3-timers foredrag, og hvordan kunne vi håndtere dem alle sammen og undgå at der opstod slagsmål eller andre problemer mellem dem. Og sikke en kæmpe overraskelse havde vi alle fået! Alle!, alle schnauzere, både voksne og hvalpe, opførte sig så eksemplarisk, at der var ingen grund til at bekymre sig om dem!

De bestemte selv, hvornår de ville lege, og hvornår de skulle holde nogle pauser! Dygtige, dygtige basta schnauzere!

Selvfølgelig var der også tid til at trimme nogle af hvalpene og forklare lidt om, hvordan man vedligeholder schnauzere i hverdagen. Det skal vi nok forsætte med en anden gang for at alle vores hvalpeejere, som har lyst til at trimme selv, kunne lære at trimme schnauzere på egen hånd 

TUSIND TAK kære schnauzervener for en dejlig dag, den perfekte stemning, hygge, snak om schnauzere, lækre kager (Basta, Bella, mange tak til jeres familier for dem)! Mange tak til Lis og Ebbe for jeres hjælp med at rydde op! Vi ses igen til næste kenneltræf! BASTA DOG's kenneltræf!