5.05.2016, d.2

Hurra! Vi holder pausen!

Schnauzerhvalpe, schnauzere, mittelschnauzer, køb schnauzer, opdræt af schnauzere, schnauzere peber/salt, schnauzerkennel

Det blev der lidt for ensartet tidsudnyttelse for alle, og det ses tydeligt på Katya og Alice. Så nu er der tid til at holde en lille pause! 

Schnauzerhvalpe, schnauzere, mittelschnauzer, køb schnauzer, opdræt af schnauzere, schnauzere peber/salt, schnauzerkennel

5.05.2016

Hvalpetid er startet!

Hvalpetid er startet hos os! De første dage efter fødsel skal man holde ekstra øje med de små, nyfødte hvalpe, så det gør vi :) Hvem skulle tro, at vores type arbejde kan tages hjem?!? Plejer det ikke at være udendørs? Jo, i princippet! Men man kan også vel have lov til at være heldige og tilpasse nogle gange sit arbejde efter situationen.

Så nu er vi på arbejde herhjemme! Jeg laver priklinger i køkkenet, Katya og Alice ligger ved siden af mig og venter afslappet på, når vi får pause til at strække benene derude, mens den kære mor Måsella har travlt med at passe sine små hvalpe.

 

1.05.2016

VELKOMMEN til vores nye hjemmeside!

Schnauzer, schnauzeropdræt, opdræt af schnauzere, købe  schnauzer, mittelschnauzer

Vores første hjemmeside www.schnauzerhunde.dk, som vi altid holdt så meget af, og hvor vi har fået megen glade og søde kommentarer af kære læsere, blev efterhånden lidt for lille til at rumme alle de billeder og fortællinger, som jeg vil dele med jer.

Derfor er jeg startet på at lave en ny hjemmeside til vores kennel Basta Dog, og som har mere kapacitet og flere design muligheder.

Hjemmesiden er ikke helt færdig endnu, men den væsentlige del er der. Indholdet fra den gamle hjemmeside er i gang med at overflyttes til denne her hjemmeside.

Jeg håber meget på, at du kommer til at lide vores nye hjemmeside og vil være med i alle de oplevelser med vores schnauzerpiger og deres hvalpe.

Får du lyst til at efterlade en lille hilsen i vores gæstebog eller en kommentar til et eller andet, vil det glade os.

Mange hilsner,

Elena